Abstracte en bewerkte natuurfoto’s

Ik heb het al eerder gezegd, maar ik hou meer van natuurfotografie en abstracte foto’s dan van heel expliciete shockerende beelden. Het is natuurlijk wel boeiender als een foto een echt verhaal vertelt, maar soms kan gewoon een mooi beeld ook erg verleidelijk zijn, en bovendien ontspannend. Ik kan daar wel van genieten. Als ik zelf fotografeer, wil ik graag verhalen vastleggen in een beeld, maar toch worden het uiteindelijk vaak heel eenvoudige beelden met een beperkte hoeveelheid informatie er op. De foto’s die ik vandaag wil laten zien zijn echt heel simpel. Abstracte, bewerkte of onbewerkte foto’s van hele kleine stukjes natuur.

Op de site Foto Community kun je een heleboel prachtige voorbeelden vinden. Deze vond ik bijvoorbeeld leuk, het modderbad van Homer Shishido:

Mud Bath door Homer Shishido

Mud Bath door Homer Shishido

Een groot meester in dit type foto’s is wat mij betreft Byron Jorjorian. Simpel en esthetisch.

En zijn portfolio is van enorme omvang. Je vraagt je haast af of er meerdere fotografen achter zitten..

Abstracte en bewerkte natuurfoto's

Abstracte en bewerkte natuurfoto’s

Abstracte en bewerkte natuurfoto's

Abstracte en bewerkte natuurfoto’s

Abstract Black and White door Byron Jorjorian

Abstract Black and White door Byron Jorjorian

(Visited 322 times, 1 visits today)